Extrémne silné pohyby v 34. týždni

timmie_m
12. apr 2022

Ahojte, som prvorodička a som v 34.týždni. Bábätko je dole hlavou, silné a časté pohyby som cítila stále ale posledné dni sa to stále viac zhoršuje a niekedy je to fakt extrémne bolestivý pohyb kedy mám pocit, žeby už najradšej šlo von. Taktiež som začala cítiť akoby tlačenie na močový mechúr až tak, že ma tam dole zvykne pichnúť. Mali ste to niektoré takto aj vy? Treba to len vydržať?

vahcaac
12. apr 2022

@timmie_m mala som to tak, kedy máš ďalšiu poradňu ? 🙂 ako dlho citis tie silnejšie pohyby ? To pichanie do močového mechúra som mala, aj pohyby boli niekedy viac, inokedy menej

pracujucazienka
12. apr 2022

Smer gynekológ..extrémne silne alebo žiadne pohyby niesu dobre

timmie_m
autor
12. apr 2022

@pracujucazienka Dnes som bola, robil mi len ultrazvuk a všetko bolo v poriadku

timmie_m
autor
12. apr 2022

@vahcaac Ďalšiu mám až o 2 týždeň keďže dnes som mala. Tak hlavne ich cítim keď ležím na boku, ale objavujú sa kedykoľvek, či už v kľude alebo počas chodenia. A neviem povedať ako dlho ich cítim pretože zrazu cítim taký pohyb, potom kľud a potom zase

koray
12. apr 2022

@timmie_m tak dieťa už tlačí a este len bude tlačiť. To najhoršie ešte len príde posledný mesiac.

pracujucazienka
12. apr 2022

@timmie_m tak potom keď dr všetko zhodnotil že je v poriadku tak sa neboj..ono ku koncu už to boli..predsa je to maly človiečik v bruchu ktorý ma dosť síl..

20erika07
12. apr 2022

Veru dcerka stvarala vselico, syn bol kludnejsi, ona co dokazovala, uz som myslela ze vystrci zospodu nozku alebo rucku, pichanie kopanie, niekedy take rychle otočky z jednej strany na druhú ze na jednej strane kopčisko a zrazu uz bola na druhej strane, velmi bola aktivna 😊 ale ja som ju rada pozorovala aj ked to bolelo obcas

amelie2017
12. apr 2022

Ak moj maly bol taky, strasne silno kopal, pri dcere som si az take supy nepamatala. A aj ked sa narodil, tak sa mi zdal omnoho silnejsi, ako ona. A to pichanie je normalne.

whatever1
12. apr 2022

@timmie_m Ked si bola u gynekologa, povedala si mu o tych pohyboch? Skontroloval pretoky placentou? Ja by som isla pre istotu aj na pohotovost, spravia ti pasy plus tie prietoky.

lesnajahodka
13. apr 2022

Niekedy môže bábätko reagovať aj na niečo čo si zjedla🙂

barboraamatejko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katie253
13. apr 2022

@timmie_m ja by som išla na pohotovosť, to neznamená, že ak bolo ráno na sone všetko ok, tak večer sa nemusí dusiť....to mu aj doktor vravel, že k tomu času ako robí sono, je všetko ok, čo sa stane do ďalšej poradne je už nepredvídateľné.
my sme takto prišli o syna. Málo pohybov, veľa pohybov ale hlavne aj nezvyčajne silné alebo trhané pohyby nie sú dobré......

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre