Čo pomôže na fľaky vo vlasoch?

duvidko
27. apr 2013

moj dvoj-mesačný davidko mal na ličkách fľaky - vyražky , dostal holtov krém , ktorý nam pomohol na lička a teraz však ma po celej hlavke po vlasoch červené fľaky so šupinkami + krk môže na hlavku a krk holtov krém alebo niečo iné prosim poradte mi .

vinifred
27. apr 2013

..ja by som išla k doktorke..

radlinka
27. apr 2013

@duvidko ano moze holtov krem na supinate miesta (jemne vtierat)... odporucam sa poradit najprv s detskou lekarkou a nasledne s dermatologom. My sme absolvovali nieco podobne a bolo to nasledkom HEXA vakciny, takze sme si tym presli. Konzultovala som to s dermatologom a potvrdil mi to presne. Teraz pouzivame do kupela Balneum (predtym sme mali Linola Fett Oil Bad od Dr. Wolfa) a samozrejme stale premastujeme cele telicko Excipial U Lipolotio alebo detsky (zlty) Excipial Baby. Mame aj telove mlieka aj kremy, vynechali sme vsetku kozmetiku co sme mali. 😒 Ale nakoniec sme sa z toho pekne dostali a uz len obcas sa vyhodi ruzovy fliacik ako naznak atopickej koze.

zuzkat1
27. apr 2013

Urcite k doktorke...koza je "svina" to treba riadne preliecit... A hlavne vcas podchytit ked pises ze sa to rozsiruje...

lin123
27. apr 2013

ak ma aj nejake ine priznaky,napr. teplota,hnacka...tak by som to konzultovala s dr.
nam na vyrazky na tvari, na krku najviac pomohol sudocrem
ale ty pises, ze su to crvene flaky so supinkami-tomoze byt aj nejaka alergicka reakcia, tazko povdat..radsej chod na kozne.