Štípance v noci

sara221
7. máj 2024

Zdravím chcem sa vás opýtať v noci väčšinou nás v noci približne v tu istú hodinu o pol noci niečo štipe svrbi to neskutočne budime sa ja aj manžel aj syn nato stále keď sa pozriem tak mam polku chrbta a zadku poštipani a niekedy aj hrudník svrbia ma to to iste aj manžel. A syn zase že ho chodidla svrbia.
Uvažujeme že vyhodíme postel madrace a gauč a zadovažime si nové no všetko sme prehľadali nič sme nenašli perieme všetko čo sa dá na vysokú teplotu no aj tak nás niečo štipe prikladám foto dúfam že niekto nám tu pomôže.

bennn
7. máj 2024

tak ja neviem, ale ak ma niekto taketo štipance, a toľko, tak musi vedieť že od čoho to asi bude... a musi si to aj všimnúť... Podla mna to možno ani nebude v matracoch. Normalne si dezinfikujte byt poriadne, matrace vymeniť ak sú staršie určite, sieťky na okná dať spraviť, prípadne sieťový stan na postel.

sara221
autor
8. máj 2024

@bennn odkiaľ to mam vedieť nikdy sme nič také nemali žiadne kožné choroby ani nič podobné.
Madrace sme vyhodili spíme v obývačke na gauči ako náhle si lahneme v noci nás niečo stipe a ráno.po zobudeni po štipancoch ani stopa . Na oknách sieťky mame .

isis234
8. máj 2024

@sara221 dajte vytepovať gauč. Takže ráno štípance nie sú? Slaným roztokom všetko poumávajte v izbe.. gauč, nábytok, podlahy... Rozkrojte citorn na tanierik tak, aby stál. nenarezať až dolu. Posypte solou. Dajte do izby ... v článku sa píše kuchyňa, môžete i tam dať
https://dran365.sita.sk/tento-trik-vas-nadchne-...

sara221
autor
8. máj 2024

@isis234 Gauč vyhadzujeme tiež je to väčšia istota . Pretože sme už ho striekali a bez výsledku.

simsalabim
8. máj 2024

Ja by som zavolala deratizera... a pred tym by som asi skusila okolo postele, na paplon a tak nalepit obojstrannu pasku, ci sa tam daco neprilepi a budete vediet, co to je.

isis234
8. máj 2024

@simsalabim tiež dobrý nápad

dzescebuly
8. máj 2024

@sara221 možno len fotka skresľuje ale či to nemôže byť svrab...

slavomira236
8. máj 2024

@sara221 tak plostica to nebude ani blcha..ako pise nemoze to byt svrab?

klotildabazarik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
shania12345
8. máj 2024

Toto vyzera na svrab …. A verte toho sa zbaviť je masaker:( svrbenie hlavne v noci … vyrážky a akoby cestičky po tele … krem vam predpise aj všeobecná ale toto už je dost rozšírené :( ja som mala len jednu cestičku mala mala toho viac a manžel nic bojujeme s tým 3 mesiac a stále neviem či je koniec

slamocka
8. máj 2024

mna zvykli stipat malicke musky z kvetov, skus pozriet, ci nahodou nemate...

zeldia
8. máj 2024

@sara221 ja by som s tým išla na kožné, vedia rozlíšiť o čo ide a potom deratizér. Vyhadzovať veci nepomoze keď nevieš čo to je ani kde to je. Jednoznačne začni na kožnom.