Prvá prehliadka u gynekológa

19. mar 2023

Ahojte, ženy. Prosím vás, neviete mi niektorá trocha bližšie objasniť ako prebieha taká prvá prehliadka u gynekológa? Alebo ako to bolo konkrétne u Vás? A či vôbec gynekológ vie zistiť či je daná žena pannou alebo už nie.. (Samozrejme ak mu to sama nepovie...) Pohlavný styk som ešte nemala, ale dosť ma to zaujíma.

anile12
19. mar 2023

Pokiaľ viem tak sa to pýta. Pretože až po pohlavnom styku môže urobiť, takú riadnu prehliadku
A prehliadka netrvá dlho, dá ti také zeliezka sú chladné je to také nepríjemné ale nič strašné. Prehmata, zoberie výter, pripadne cytoster. Nič strašné ani 5 minút.

viestta
19. mar 2023

Porozprava sa s tebou (zoberie anamnezu), vysetri. Odporucam zobrat si suknu bud na seba alebo do tasky, a tricko, pretoze mal by vysetrit nielen zo spodu ale aj prsniky. Tak nech sa citas aspon v ramci moznosti konfortne

elia9
20. mar 2023

Úplne presne si pamätám na moju prvú prehliadku.. spolužiačka ma strašila, aké to je nepríjemné a neviem čo všetko..išla som tam s malou dušičkou a namiesto očakávaného BU-BU-BU bolo všetko úplne super...prvé vyšetrenie bolo veľmi krátke, až som sa čudovala.. pár sekundová záležitosť, ani som nič necítila..